ZAČÍNÁ VELKÉ PUTOVÁNÍ PO ZAPOMENUTÉ ORLOVÉ!

Město Orlová připravilo nejen pro své obyvatele prázdninovou soutěž o hodnotné ceny. Přichází s návrhem, jak vylepšit vaši kondici a spojit zábavu s historií města.

Z participativního rozpočtu na rok 2020 vznikla naučná stezka Zapomenutá Orlová. Stezka nabízí celkem 12 zastavení s informačními cedulemi, které návštěvníky provedou historií úchvatných lokací, jež jsou dnes na pokraji vymizení.

Informační tabule obsahují QR kódy, ale vaše babička nemá chytrý telefon? Nevadí, vyrazte na procházku společně a pomocí QR kódu poznejte historii Orlové. Vaši prarodiče budou možná chytřejší než QR kód :)

Při putování stezkou si u každé tabule pořiďte společnou fotografii. Hlavní podmínkou pro účast v soutěži je právě pořízení společných fotografií, na kterých budou zachyceny všechny informační cedule a zároveň dvě generace.

Na vítěze v každé ze dvou kategorií čeká nová televize!

Pravidla soutěže:

  1. Soutěž je vyhlášena městem Orlová. Město Orlová si vyhrazuje právo soutěž zrušit.
  2. Soutěž probíhá od 1. 7. do 31. 8. 2021 ve dvou kategoriích. V jedné kategorii soutěží Orlovští, v druhé kategorii návštěvníci a turisté.
  3. Účastníky soutěže mohou být dvougenerační dvojice (např. babička a vnučka, otec a syn), případně vícečlenné skupiny, složené minimálně ze dvou věkových generací (rodina se dvěma dětmi, babička s vnoučaty).
  4. Dvojice či skupiny splňující výše uvedenou podmínku pořídí na každém z 12 stanovišť společnou fotografii, celkem tedy 12 fotografií.
  5. Pořízené fotografie zašlou účastníci na e-mail petra.ozanova@muor.cz nejpozději do 3. 9. 2021.
  6. K odpovědi připojí účastníci své jméno a příjmení, adresu, kontaktní telefon a e-mail, aby je v případě výhry bylo možné kontaktovat.
  7. Zasláním fotografií souhlasí soutěžící s podmínkami této soutěže a v případě výhry také s uveřejněním svého jména a některé ze zaslaných fotek v městských médiích.

Všichni účastníci, kteří splní soutěžní podmínky, budou zařazeni do slosování o výše uvedené ceny. Losování výherců proběhne 11. září 2021 ve studiu Internetové televize Orlová v pořadu Orlovské minuty.

Město Orlová bude do 5 pracovních dnů od slosování kontaktovat výherce a domluví se s ním na všech podrobnostech ohledně předání výhry.


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.6.2021

Zpět na výpis