Divadelní představení pro MŠ a 1. stupeň ZŠ Velká dobrodružství malého brouka- Divadlo za2 Praha – úterý 14. 1. 2020


Kulturní akce
Út 14.1.2020, 10:00
Dům kultury města Orlové - divadelní sál

Od 10,00 hodin

Známe mnoho příběhů ze zvířecí a hmyzí říše, všichni si vzpomeneme na krásná dobrodružství Ferdy Mravence, Včelky Máji, Krtečka nebo třeba Krysáků a Divadlo Za2 k vám přichází s dalším hrdinou střevlíkem Pepou, ve zbrusu nové pohádce – Velká dobrodružství malého brouka.

Střevlík Pepa, je další hmyzí postavička, která si vás získá svým vtipem, chytrostí, odvahou a smyslem pro čest. Pepa žije na louce u Černého lesa a se svým nejlepším přítelem zlatohlávkem Jardou se jednoho dne vydají hledat to pravé štěstí. Od té chvíle se stanete svědky vzrušujícího putování, budete se smát popletenému brouku s neuvěřitelně dlouhým jménem, který na louku zabloudil z daleké ciziny, se zatajeným dechem budete čekat, zdali Pepa unikne zlému sršni Edovi a jak dopadne setkání s potrhlým datlem, kterému všichni říkají Růžena?

Pepa na cestě za štěstím zažije ještě mnohá podivuhodná dobrodružství. Například s pavoukem Karlem, se škvorem Igorem a s roztomilou Beruškou a ptáte-li se, jestli štěstí najde, přijďte se podívat na naši novou výpravnou pohádku s krásnými písničkami, kterou pro vás připravil Libor Jeník – profesionální herec a autor již několika úspěšných pohádek jako jsou Krysáci a ztracený Ludvík, O statečném kováři Mikešovi, Čtyřlístek v pohádce a mnoho dalších.

Máte se určitě na co těšit!

Délka představení: 60 min

Určeno pro: MŠ a 1. - 4. ročník ZŠ

Cena: 60 Kč. Vstupenky v prodeji 30 min před představením, objednávky na představení po telefonické domluvě u p. Tomicové – 596 530 917.


Kontakty

Dům kultury města Orlové - divadelní sál
www.dkorlova.cz
596 511 661


Zpět na výpis

Další akce

SLADKÉ POKUŠENÍ

Společenské akce
Út 3.9.2019 - Pá 28.2.2020

Lovci perel

Společenské akce
Út 1.10.2019 - Po 31.8.2020

Další akce