Memoriál Luboše Hubra


Sportovní akce
Čt 23.5.2019, 15:00
Víceúčelová sportovní hala Gymnázia a Obchodní akademie Orlová

MEMORIÁL LUBOŠE HUBRA - Doprovodná akce v rámci Dne města Orlové

Ve čtvrtek 23. května se koná od 15 hodin ve sportovní hale gymnázia již 22. ročník „Memoriálu Luboše Hubra“ v nohejbalu tříčlenných družstev neregistrovaných hráčů, bez rozdílu věku. Tento turnaj již tradičně pořádá skupina UMU za podpory města ORLOVÁ. Slavnostní výkop proběhne v 15:30 hod.

Pořadatelé turnaje
ředitel memoriálu: Ing. Lubomír HARTMAN
sekretář memoriálu: Zdeněk MIKULA
čestný předseda organizačního výboru memoriálu: starosta města Orlové
organizační výbor: Společenství UMU ORLOVÁ

Technický rozpis turnaje.

1. Turnaj se pořádá jako oslava pohybu a hry nohejbal. Je určen pro tříčlenná družstva neregistrovaných hráčů.Startují předem přihlášené týmy. Z časových důvodů je maximálnípočet 9 až 12 týmů podle přihlášek  O nasazení do skupin rozhodne organizátor turnaje losem. Nasazením do skupin mohou být zvýhodnění vítězové minulých ročníků

2. Hraje se podle pravidel nohejbalu, která vydal Výkonný výbor ČNS a schválila Valná hromada ČNS. (Platnost od: 19.12.2009)

3. Jednotlivé zápasy ve skupinách se hrají na dva sety, vždy do 10-ti bodů. Na konci zápasunemusíbýt rozdíl dvou bodů. Zaznamenává se skóre jednotlivých setů.

V případě rovnosti bodů a skóre ve skupině u více družstev, což by nemělo nikdy nastat, bude se rozhodovat o umístění ve zkráceném setu, (začíná se za stavu 5:5). Vítězové skupin postupují do finálové části, kde se utkají znovu každý s každým o celkového vítěze a další pořadí. Týmy na druhých místech hrají stejným způsobem o pořadí na 4 až 6 místě .Stejným způsobem o pořadí na 7 až 9 místě hrají týmy, které se umístily na třetích místech ve skupinách. Zbývající pořadí bude určeno podle skóre jednotlivých týmů, které dosáhli ve skupinách.

4. Utkání ve finálové skupině a ve skupinách o pořadí se budou hrát na tři sety, aby vždy byl znám vítěz. Zaznamenává se skóre jednotlivých setů. V případě rovnosti bodů a skóre se odehraje rozhodující zkrácený set ,(začíná se za stavu 5:5).

5. Rozhodčím jednotlivých utkání budou po dohodě hráči družstva, které právě nehraje. Povinnosti rozhodčího je férově rozhodovat a předat sekretáři turnaje zapsaný výsledek zápasu včetně skóre jednotlivých setů.

6. Námitky řeší pořadatel podle pravidel nohejbalu. Při řešení sporných situací má rozhodující pravomoc ředitel turnaje.     
                                   
7. Námitky se podávají písemné řediteli turnaje s vkladem 100,00 Kč  za jednu připomínku. Vklad připadá pořadateli. Rozhodnutí pořadatele neprodleně oznámí ředitel turnaje.

8. Startovné ve výši 50,00 Kč. je povinen uhradit  každý hráč, který se zapojí do hry.


Ceny
Pořadatel zajišťuje věcné ceny pro první tři týmy.Organizátor zvolí a odmění věcnou cenou osobnost turnaje (nejlepší hráč, nejstarší, apod.). Pořadatel si vyhrazuje právo na změny tohoto rozpisu, pokud k tomu bude přinucen, vzniklými okolnostmi.

Společnost UMU Orlová

l

DEN MĚSTA ORLOVÉ - sobota 25.5.2019
Vystoupí skupiny Eva a Vašek, Mirai, Jaroslav Uhlíř, Anna K., Pokáč, Michal Hrůza. Pro děti bude zajištěn doprovodný program se soutěžemi na téma „Staň se farmářem“ s ovečkou Shaun.  (Vstupné 100,- Kč. Děti do 12 let a důchodci vstupné 60,- Kč a děti do 3 let mají vstup zdarma.)


Kontakty

Víceúčelová sportovní hala Gymnázia a Obchodní akademie Orlová
mikula.zdenek@volny.cz, hartman.lubomir@seznam.cz, strycivan@seznam.cz
724 702 561


Zpět na výpis

Další akce

Lovci perel

Společenské akce
Po 1.10.2018 - So 31.8.2019

Miniškolička Bejbáčku

Společenské akce
Čt 17.1.2019 - Pá 30.8.2019

Neklidné hranice

Kulturní akce
Út 22.1.2019 - Ne 30.6.2019

Další akce