Pozor! Policie hledá lupiče z orlovského baru

Policie stále hledá lupiče, který v úterý 21. října kolem 1 hodiny 40. minuty ráno přepadl Sport bar Horník na Těšínské ulici v Orlové-Porubě. Maskovaný neznámý lupič, se zbraní v ruce, požadoval po servírce vydání peněz, žena ze strachu poslechla. Z baru pachatel odešel se třemi tisíci na hotovosti. Drama se obešlo  bez zranění.
Podle získaného popisu byl pachatel ve věku kolem třiceti let, vysoký asi 170 centimetrů, štíhlé postavy, snědé pleti. Měl černé, krátké vlasy, pěstěný knír a bradku, delší kotlety.
Oblečen byl do černé šusťákové bundy se světlými pruhy po bocích a na úrovni prsou. Na přední části bundy měl barevné nášivky. Dále měl oděné modré riflové kalhoty.
Přes obličej měl uvázanou bílou šálu. „Popis zbraně se nepodařilo zjistit. Víme pouze, že se jednalo o krátkou zbraň, kterou pachatel před servírkou natáhl,“ popsala policejní mluvčí Zlatuše Viačková.
Jakékoliv informace, které by mohly vést k dopadení pachatele příjme kterákoliv policejní služebna nebo bezplatná linka 158. Podobiznu muže můžete shlédnout na fotu z bezpečnostních kamer. 


Datum zveřejnění/aktualizace: 4.11.2008

Zpět na výpis