Stalo se v Orlové

 

 

Šofér předvedl komickou scénku

Směšnou výmluvou se snažil ujít spravedlnosti šofér, který si projížděl Orlovou, i když mu byl vysloven zákaz řízení.

Ten neušel pozornosti strážníků, když kontrolovali okolí sběrny na Lazecké ulici. Motohlídka strážníků si všimla vozu značky Opel, který vyjížděl z areálu sběrny. V šoférovi pak strážníci poznali muže, o kterém věděli, že nesmí řídit. Když dotyčný uviděl vůz strážníků, začal působit komicky. Z vozu ihned vyskočil a začal tvrdit, že on neřídil. Strážníci ale jeho divadélku neuvěřili. Na místo přivolali policii, která případ převzala jako podezření z trestného činu.

 

 

Tři piva, tři slivovice a pak za volant

Opilý a ještě bez osvětlení se projížděl centrem Orlové kolem desáté noční hodiny jeden z místních motoristů.

Automobil jel po Masarykově třídě. Pak odbočil a zastavil na přilehlém parkovišti. Za řidičem ihned přišla hlídka strážníků, které byl neosvětlený vůz podezřelý. Když pak strážníci projednávali s mužem, proč jel bez světel, neušlo jim, že je řidič opilý. Muž špatně artikuloval a potácel se. Následná dechová zkouška ukázala 1, 9 promile alkoholu v krvi, chlapík se přiznal, že před jízdou vypil tři piva a tři panáky slivovice. Případ převzala policie.

 

 

Mladí „hrdinové“ ničili auta

Čtyři opilí mladíci si v orlovských ulicích našli stupidní zábavu, když ničili zaparkovaná auta.

Ze zaparkovaných vozů ulamovali stěrače a zrcátka. Přihlouplí mladí opilci se ale za svou zábavu dočkali trestu. Celou partičku zadrželi orlovští strážníci. Mladíci pak při následné dechové zkoušce „nadýchali“ okolo jedné až dvou promilí alkoholu v krvi. Případ poté přezvala policie.

 

 

Na větve neměl povolení

Pořezané větve po terénních úpravách v Orlové-Městě si chtěl odvézt šofér nákladního vozu. Toho si ale všimla hlídka strážníků. Muž se nebyl schopen prokázat žádným dokladem o tom, že na odvoz dřeva má povolení, proto věc převzala policie.

 

 

Hráč na útěku

Muže, který se skrýval před spravedlností, poznali v jedné z orlovských heren místní strážníci. Ti zareagovali okamžitě. Muži zkontrolovali totožnost a když se strážníci ujistili, že se nemýlí, zatkli jej a předvedli na policii.


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.10.2008

Zpět na výpis