PŘIJĎTE SI ZAPLAVAT A PODPOŘTE ORLOVOU

Už za týden nás čeká Plavecká soutěž měst, která se koná pod záštitou České unie sportu. Stejně jako v předchozích letech, vás zveme, abyste se i letos připojili k tomuto projektu, který se koná již od roku 1992.

Plavecká soutěž měst se uskuteční ve středu 5. října na krytém bazénu v Orlové-Lutyni v době od 6 do 19 hodin.

Staňte se i vy součástí dalšího ročníku, podpořte Orlovou a pomozte nám překonat loňské 3. místo mezi městy s počtem obyvatel do 50 tisíc.

Plavecké soutěže se mohou zúčastnit jednotlivci, rodiny a všichni zájemci bez rozdílu věku, přičemž vstup na krytý bazén je bezplatný. Podmínkou je uplavat 100m jakýmkoliv způsobem.

Každý účastník získá účastnický list s výhodami pro sportovní vyžití ve městě Orlová.

Další informace k soutěži:

  • Jednotliví účastníci, kteří mají zájem vylepšit si dosažený čas, mohou organizátory požádat, aby jim umožnili absolvovat stometrovou trať ještě jednou. Toto však není pevně daným pravidlem, záleží tedy pouze a jedině na dobré vůli rozhodčích.
  • Soutěž měst nemá podobu klasické štafety. V praxi to znamená, že v průběhu dne ji lze kdykoliv přerušit nebo změnit počet drah vyhrazených pro účastníky akce.
  • Pořadatelé v jednotlivých bazénech mají k dispozici bodovací tabulky zohledňující věk a pohlaví a podle těch pak hodnotí dosažené výkony.
  • Bodový součet za 250 nejlepších výkonů v kategorii A (města do 20.000 obyvatel) a za 500 nejlepších výkonů v kategoriích B a C (města do 50.000 a nad 50.000 obyvatel) určí republikové pořadí měst.
  • Plavci mladší sedmi let a starší šedesáti let získávají maximální možný počet bodů (28) za zvládnutí stometrové trati – to jest bez ohledu na dosažený čas.
  • Na nejúspěšnější tři bazény v každé kategorii čekají poháry a diplomy, všechny další zúčastněné bazény dostanou diplom.

 Těšíme se na vás!


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.9.2022

Zpět na výpis