UŽIJTE SI ZÁVĚR LÉTA V SRDCI BÝVALÉ DŮLNÍ OBLASTI

Koncem srpna proběhne již druhý ročník festivalu s názvem POHO den. Festival nabídne rozmanitý, dvoudenní program na několika unikátních místech na Karvinsku, konkrétně v oblasti bývalého dolu Gabriela a také ve Staré Orlové.

Součástí programu je slavnostní otevření naučné stezky, které se uskuteční v 15 hodin. Na děti a dospělé čekají stánky od TV Prima, kde budete mít možnost potkat známé televizní tváře z oblíbených seriálů a proběhne také autogramiáda. V zámeckém parku budou připraveny stanoviště s nejrůznějšími sportovními aktivitami, které chystá DDM Orlová a Městský sportovní klub Orlová. A pokud jste nestihli komentovanou prohlídku zámeckého parku určitě dorazte, protože v rámci POHO dne se uskuteční hned dvě prohlídky a to ve 14 a v 16 hodin. Na své si přijdou také milovníci aut, protože kousek od Starého náměstí budou pískat pneumatiky na připravované drifshow.

Těšit se můžete také například na známou talk show 7 PÁDŮ HONZY DĚDKA, hudební vystoupení česko-norské skupiny We are DOMI, hvězdy letošního ročníku hudební soutěže Eurovize, nebo koncert filmové hudby v podání orchestru Májovák Karviná. Nebudou opět chybět ani komentované prohlídky pohornické krajiny, prezentace místních spolků a milovníci dobrého jídla a pití si na své přijdou v gastrozóně.

Vstupné na festival je zcela zdarma!

Sledujte událost na facebooku, aby vám nic neuteklo.     


Datum zveřejnění/aktualizace: 17.8.2022

Zpět na výpis