VYHRAJTE LET VRTULNÍKEM A ZJISTĚTE, JAKÁ JE ORLOVÁ Z ORLÍ PERSPEKTIVY!

Chcete vidět Orlovou z orlí perspektivy a zažít něco, na co se nezapomíná? Soutěžte s námi o let vrtulníkem nad městem a vyhrajte svou letenku! Losujeme 3 výherce.

Město Orlová vyhlašuje soutěž o let vrtulníkem nad městem se společností For Free Days. Pošlete nám správnou odpověď na níže uvedenou soutěžní otázku a vyhrajte nevšední zážitek!

KDE NAJDEME ORLA, KTERÉHO VIDÍTE DOLE NA FOTOGRAFII,
A JAKÝ JE JEHO ÚDĚL?

Podmínky a pravidla soutěže:

  1. Soutěž je vyhlášena městem Orlová. Město Orlová si vyhrazuje právo soutěž zrušit.
  2. Soutěž probíhá od 19. 4. do 2. 5. 2021.
  3. Účastníky soutěže mohou být občané bydlící trvale na území města Orlové, kteří jsou starší 15 let.
  4. Účastník splňující výše uvedené podmínky zašle svou odpověď na soutěžní otázku na email petra.ozanova@muor.cz. Odpovědi zaslané jiným způsobem, např. do komentářů na sociálních sítích, nebudou do slosování zařazeny.
  5. K odpovědi připojí účastník své jméno a příjmení, adresu trvalého bydliště, kontaktní telefon a e-mail, aby jej v případě výhry bylo možné kontaktovat.
  6. Zasláním odpovědi na soutěžní otázku souhlasí soutěžící s podmínkami této soutěže a v případě výhry také s uveřejněním svého jména v městských médiích.
  7. Správnost odpovědi bude posuzovaná dle umístění orla. Druhá část odpovědi je nezbytným kreativním doplňkem, který nebude mít vliv na správnost odpovědi, ale bude samostatně vyhodnocen v doplňkové soutěži o nejoriginálnější odpověď o symbolické ceny.

Všechny správné odpovědi budou zařazeny do slosování o let vrtulníkem nad městem Orlová. Losování výherců proběhne 15. 5. 2021 ve studiu Internetové televize Orlová v pořadu Orlovské minuty. 

Město Orlová bude do 5 pracovních dnů od slosování kontaktovat výherce a domluví se s ním na všech podrobnostech ohledně předání výhry.

Předání výhry i samotný let bude natočen Internetovou televizí Orlová a později odvysílán v pořadu Orlovské minuty. Předání výhry bude rovněž nafoceno a pořízené fotografie budou umístěny v Orlovských novinách, na webových stránkách a sociálních sítích města Orlové.


Kde najdeme tohoto orla, a jaký je jeho úděl?
Datum zveřejnění/aktualizace: 19.4.2021

Zpět na výpis