KVŮLI HAVÁRII POTRUBÍ BYL ODSTAVEN PŘÍVOD VODY

Nájemníci bytů a nebytových prostor v domech v ul. Rydultowská 1370, 1390 a Masarykova třída 1000 zažili ve středu 10. února horké chvilky, když se dozvěděli, že budou část dne bez vody.

Došlo totiž k havárii na potrubí vody. Pracovníci Severomoravských vodovodů a kanalizací (SmVaK) museli na několik hodin odstavit přívod vody do domů, aby mohli závadu odstranit a potrubí zprovoznit. Lidé proto měli maximálně hodinu na to, aby se předzásobili vodou na šest hodin.

Během tohoto i příštího týdne hlásí meteorologové tuhé mrazy s teplotami okolo -10°C. Snad již další části potrubí nepotká havárie. Kdyby však přesto k havárii došlo, občané dotčených lokalit budou okamžitě informováni všemi mediálními kanály, které má město k dispozici.

Jedním z nejadresnějších je informační SMS z Mobilního Rozhlasu, který město Orlová využívá. Chcete-li být vždy nejrychleji informovaní, zaregistrujte se na internetové stránce orlova.mobilnirozhlas.cz a dostávejte SMS zprávy, hlasové zprávy, e-maily a zprávy do aplikace o důležitých aktualitách.


Datum zveřejnění/aktualizace: 10.2.2021

Zpět na výpis