BRUSLENÍ JE JIŽ V PLNÉM PROUDU

Od 1. srpna se v Orlové na zimním stadionu opět začalo bruslit. Led je v perfektním stavu a byla by škoda jej nevyužít. A proč je nejlepší chodit bruslit pravidelně?

Bruslení je kouzelný pohyb, který je rychlejší než chůze a méně namáhavý než běh. Je příjemnou sportovní aktivitou, při které se lze i dostatečně zahřát. Posiluje svaly celého těla, zejména nohou, hýždí, boků a zad, dále napomáhá správné koordinaci pohybů a udržování rovnováhy a stability celého těla. Napomáhá hubnutí, posiluje kardiovaskulární, dýchací a imunitní systém. Je velmi příjemnou relaxací, zábavou i odpočinkem v jednom, a je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Věděli jste, že jestliže bruslíte volným tempem, asi 10 km/h, spálíte asi 1 460 kJ? Když zrychlíte tempo alespoň na 16 km/h, ztratíte celých 2500 kJ.

Jestli vás trápí, že nemáte vlastní brusle, máme pro vás skvělou zprávu. U nás si můžete brusle zapůjčit a vyzkoušet, zda vám bruslení půjde… Veškeré další informace najdete na našich webových stránkách. Už se na vás těšíme.

 

 

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 18.9.2020

Zpět na výpis