OMEZENÍ V CENTRU MĚSTA AKTUÁLNĚ

Vážení občané,

z důvodu provádění stavebních prací v podloubí Městského úřadu Orlová v ulici Osvobození v Orlové-Lutyni je do odvolání zrušen přístup k hlavní poště po dřevěných schodech z ulice Masarykova. Přístup k poště bude od 2. října 2020 možný z ulice Osvobození a průchodem kolem úřadu tak, jako tomu bylo před zprovozněním dřevěných schodů.

Jelikož počasí posledních dnů stavbě náměstí moc nepřeje a práce komplikuje, nemohou být dřevěné schody k poště zprovozněny v původně plánovaném termínu. K jejich zprovoznění dojde až po dokončení prací na přeložce plynu a optických kabelů.

Do konce srpna roku 2021 je zrušen chodník v ulici Masarykova lemující stavbu náměstí i přechod pro chodce řízený semaforem, a to z důvodu budování nových vjezdů do podzemních garáží.

Náhradní trasa pro chodce, která je znázorněna v přiložené mapce, povede přes přechod u knihovny, podél hypermarketu Albert, přes přechod u gymnázia a přechod v blízkosti kruhového objezdu u gymnázia a dále už dle potřeby na úřad, poštu, do banky, domu kultury atd.

Děkujeme za pochopení!



Připojené dokumenty:

Náhradní trasa pro chodce PNG [461.2KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 15.9.2020

Zpět na výpis