VYHLAŠUJEME 23. ROČNÍK SOUTĚŽE KVETOUCÍ ORLOVÁ

Mnozí z nás vidí nádheru přírody kolem sebe. Rozkvetlé jarní květy již vzaly za své, ale květy letniček nás stále překvapují. Lidé s radostí a s láskou upravují své zahrady, balkóny a okna krásně kvetoucími rostlinami. Z toho důvodu vyhlašujeme již 23. ročník soutěže „Kvetoucí Orlová 2020“, která se koná pod záštitou města Orlové, a to ve spolupráci s odborem výstavby a životního prostředí a odborem správy majetku a hospodářské správy.

Soutěž proběhne v několika kategoriích:

● Kvetoucí balkon, lodžie a okno

● Kvetoucí dům a zahrada, parková zahrada 2020

● Úprava veřejné plochy před obytným domem.  

Budeme rádi, když nás upozorníte na kvetoucí krásu kdekoliv v Orlové, ozvěte se, rádi přijedeme a krásu zdokumentujeme. Pokud však pošlete fotografie rozkvetlých oken a zahrad Vy, nezapomeňte uvést adresu, provedeme osobní prohlídku v terénu. Vaši fotodokumentaci si rádi zapůjčíme.

Uzávěrka soutěže bude  18. září 2020. Komise ocení výzdobu a určí pořadí soutěžících. Všechny návrhy a postřehy ze svého okolí volejte, prosím, na odbor výstavby a životního prostředí MěÚ Orlová (Ing. Stachurová), tel. 596 581 720, případně odbor správy majetku a hospodářské správy (Ing. Kollárová), tel. 596 581 329, anebo pište na  e-mail  katerina.stachurova@muor.cz, případně lucie.kollarova@muor.cz.

Děkujeme za spolupráci. Jsme rádi za každou informaci, neboť není v našich silách prohlédnout vše na území města. Těšíme se, že Vaši práci a krásu kvetoucí Orlové budeme moci prezentovat široké veřejnosti a Vás, účastníky soutěže, ocenit.

 

 Bc. Naděžda Kubalová, 2. místostarostka


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.7.2020

Zpět na výpis