PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ÚKLID NAŠICH ULIC

Strojní čištění komunikací a parkovišť po zimním období bude prováděno ve spolupráci s SMO, m.a.s. v průběhu měsíce dubna a května. Čištění komunikací je rozděleno do 4 lokalit, tam se bude čistit průběžně bez omezení občanů - a dále parkoviště do 7 lokalit, které budou řešeny blokově.


Čištění parkovišť města bude rozděleno dle jednotlivých etap:
1. I. ETAPA, Orlová-Lutyně (Masarykova Tř., Na Stuchlíkovci, V. Martínka, Topolová, Vnitřní, Mládí, Kpt. Jaroše, Osvobození)
2. II. ETAPA, Orlová-Lutyně (Osvobození, Lesní, Školní, Masarykova Tř., 17. Listopadu, Zahradní)
3. III. ETAPA, Orlová-Lutyně (Okružní, Energetiků, Masarykova Tř., U Kapličky, Polní)
4. IV. ETAPA, Orlová-Lutyně (Rydultowská, Ke Studánce, Luční, Masarykova Tř.)
5. V. ETAPA, Orlová-Lutyně (K. Dvořáčka, Dětmarovická, Na Výsluní, 1. Máje, Adamusova, F. S. Tůmy)
6. Orlová-Poruba (Slezská, Nádražní, Dělící, ČSA, Dukelská, Dvouletky, Rajčula, Kosmonautů, Gagarinova, Sadová, B. Němcové, Slezská u Penny, Jabloňová, Hornická)
7. Orlová-Město + Lazy (Klášterní, Husova, Komenského, P. Cingra,)


Každé blokové čištění bude ohlášeno 7 dní dopředu dopravními značkami o zákazu parkování a datu čištění. O termínu budou občané informováni dopředu, proto zároveň prosíme všechny řidiče, aby sledovali dopravní značení a svá vozidla na nezbytně nutnou dobu přeparkovali jinam, čímž usnadní jejich údržbu. Týká se to pouze úseků komunikací a parkovišť, na nichž standardně parkují auta. Zdůrazňujeme, že čištění města bude prováděno ve větším rozsahu, než v předešlých letech.
Město předem děkuje za pochopení a spolupráci.


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.4.2020

Zpět na výpis