Rozvoz hotových jídel - Chacharova pizza

Chacharova pizza

Tel.: 776 124 124
Adresa: F.S. Tůmy 1200, 735 14 Orlová
E-mail: orlovabohuminpoplatky@seznam.cz

Pondělí - Čtvrtek 10:00 - 21:00
Pátek - Neděle 10:00 - 22:00

Kofola 0,25 l ZDARMA pro registrované zákazníky, kteří si objednají pizzu online.

PIZZA

BURGERY

STRIPSY, SALÁTY

ČINA

ŠPECLE

PŘÍLOHY, OMÁČKY

DEZERTY, ZMRZLINY

NÁPOJE

VĚRNOSTNÍ PROGRAM

KREDITY – 1 kredit = 1 Kč

VÝŠE KREDITŮ – Našim REGISTROVANÝM ZÁKAZNÍKŮM vracíme za každou objednávku určité procento z výše objednávky v podobě kreditů na účet na založený na našich webových stránkách. Při platbě 100-300 Kč vracíme 1% z ceny objednávky, při platbě 301-500 Kč vracíme 3% z ceny objednávky, při platbě 501 Kč a vyšší vracíme 5% z ceny objednávky. Pokud si zakoupíte produkt s ikonou +10, přičteme Vám dalších 10 extra kreditů za každý kus tohoto výrobku.

PODMÍNKY PRO PŘIPSÁNÍ KREDITŮ NA ÚČET – Je nutné před odesláním objednávky zkontrolovat, zda jste ke svému účtu řádně přihlášeni. V opačném případě Vám kredity nebudou připsány. Kredity se připisují až po řádné úhradě a převzetí objednávky zhruba 10 minut po jejím doručení.

VYUŽITÍ KREDITŮ – Využití kreditů je podmíněno minimálním počtem 100 kreditů. Není možné použít jakýkoliv nižší počet (například 99 kreditů). Pokud nemáte dostatečný počet kreditů, pole pro použití kreditů k platbě zůstane neaktivní.

PLATEBNÍ PODMÍNKY
Za produkty a služby je možno platit v hotovosti, gastrostravenkami (Ticket Restaurant, Sodexo, Cheque Dejeuner), kartou online (Visa, Mastercard) nebo platební kartou čí stravenkovou kartou (Sodexo) přímo u kurýra při doručení objednávky. Popřípadě přes smluvní partnery. Chacharova pizza si vyhrazuje právo do zbylé hodnoty stravenek peníze nevracet. Zákazníkům doporučujeme ihned přepočítat vrácené peníze. Na pozdější reklamace nelze brát zřetel. Kurýři z bezpečnostních důvodů u sebe nemají více než 1000,- Kč v hotovosti. Prosíme tedy, abyste v případě platby bankovkou 1000,- Kč a vyšší uváděli tuto skutečnost do poznámky, případně o tom provozovnu informovali telefonicky. Veškeré platby jsou prováděny v české měně (CZK). Všechny ceny našich produktů jsou uváděny včetně obalů a DPH.

OTEVÍRACÍ DOBA A ROZVOZ
Jednotlivé provozovny společnosti Chachar catering, s.r.o. mají různé otevírací doby, které mohou být změněny. Telefonické objednávky se přijímají 15 minut před začátkem otevírací doby a maximálně do 15-ti minut před stanoveným časem ukončení provozu. On-line objednávky se přijímají pouze v otevírací době a to maximálně do 15-ti minut před stanoveným časem ukončení provozu.

Provozovatel si vyhrazuje právo stanovit individuální výši minimální objednávky (nápoje a přílohy nevozíme samostatně) a právo nerozvážet do některých oblastí. O minimální výši objednávky je zákazník předem informován v záhlaví košíku, při nesplnění této podmínky nebude objednávka systémem akceptována.


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.3.2020

Zpět na výpis