SRDCOVKA OPĚT POMÁHALA VOLEJBALU V ORLOVÉ

Sportovní klub Slezan Orlová tvoří výhradně děti a mládež. Víc jak 60 pravidelně trénujících volejbalistek hraje dlouhodobé soutěže Moravskoslezského kraje. Nejmladší děvčata od 1. do 6. třídy ZŠ startují v oblastních soutěžích barevného minivolejbalu. Mladší žákyně jsou děti do 12-ti let věku, hrají krajský přebor ve své kategorii.
Početná skupina starších žákyň je rozdělena na družstva A a B. Áčko startuje v první skupině krajského přeboru a v této sezóně prohrálo pouze dvě utkání s Frýdkem-Místkem. Naše B je tvořeno z hráček, které soutěž letos hrají poprvé, a svůj klub reprezentují vzorně. Družstvo kadetek v kraji doposud neprohrálo a je složeno z děvčat ročníku 2004 a 2005.
Výčet našich výsledků je radostný a velmi k tomu přispěla prázdninová volejbalová soustředění. Starší děvčata jezdí do Bolatic, kde jsou ideální podmínky v hale a na venkovních sportovištích místní základní školy. Pro nejmladší děvčata jsme letos uspořádali soustředění na turistické základně DDM Orlová v Krásné.
Finanční prostředky získané z grandu NOKD Srdcovka jsme použili na dopravu na všech na soustředění, což podstatně ovlivnilo cenu těchto akcí, a tudíž i účast našich mladých volejbalistek.
Nadaci OKD děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Jiří Drobek, předseda SK Slezan Orlová, spolek


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.11.2019

Zpět na výpis