Veřejné bruslení s hokejkami

Protože rybníky už nezamrzají tak jako dříve, a na klasickém veřejném bruslení není povoleno používání hokejek a puků, obrací se na nás zájemci z řad veřejnosti s dotazem, zda by bylo možné hrát hokej odpovídající té „rybníkářské klasice“.

Rozhodli jsme se těmto hlasům vyjít vstříc a vyzkoušet to. První hodina tohoto „veřejného bruslení s hokejkami“ bude k dispozici v pátek 11.10.2019 od 10 do 11 hod. Na ledové ploše budou k dispozici 4 branky (na šířku v obou krajních pásmech).

 

Základní pravidla „Veřejného bruslení s hokejkami“:

 

  1. Každý účastník „Veřejného bruslení s hokejkami“ by měl být vybaven přilbou (nejlépe hokejovou).
  2. Všichni účastníci veřejného bruslení berou na vědomí, že po ledové ploše se budou pohybovat bruslaři s hokejkami a puky.
  3. V průběhu „Veřejného bruslení s hokejkami“ je zakázáno:
  • faulování,
  • vědomé nastřelování puků do ostatních bruslařů,
  • ohrožování ostatních návštěvníků jiným nebezpečným chováním.
  1. Provozovatel nenese jakoukoliv zodpovědnost za zranění a jiné škody, vzniklé při „Veřejném bruslení s hokejkami“.
  2. Provozovatel si vyhrazuje právo vykázat kteréhokoliv z účastníků při nebezpečném chování, a to bez náhrady vstupného.
    1. Poranění a úrazy se hlásí pořadateli, který zajistí ošetření nebo přivolání lékařské pomoci (Záchranná služba první pomoci: tel. č. 155); rovněž je možné o pomoc požádat ostatní návštěvníky, kteří přivolají pořadatele a pomohou při poskytování první pomoci. Lékárnička se nachází u dozoru konajícího pořadatele. Úrazy se zapisují do Knihy úrazů (zápis provádí službu konající pořadatel).
    2. Vstupem do Zimního stadionu návštěvník souhlasí s výše uvedenými ustanoveními a také s ustanoveními „Provozního řádu veřejného bruslení a IN-LINE plochy pro návštěvníky Zimního stadionu Orlová“, v platném znění a zavazuje se je dodržovat.

 

Celé znění pravidel veřejného bruslení, veřejného bruslení s hokejkami a IN-LINE plochy – viz „Provozní řád veřejného bruslení a IN-LINE plochy pro návštěvníky Zimního stadionu Orlová“, v platném znění.

 

 

Cena veřejného bruslení s hokejkami zůstává stejná jako při klasickém veřejném bruslení. Viz ceník na www.smo-orlova.cz

V případě, že se tato forma veřejného bruslení osvědčí, budou následovat další. Sledujte aktuální program ledové plochy. V programu ledové plochy bude tato aktivita pod názvem „veřejné bruslení s hokejkami“.

-SMO-

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.10.2019

Zpět na výpis