DOMOV VESNA PŘIJME VŠEOBECNOU SESTRU

Plánovaný nástup: ihned.

Požadované vzdělání: SZŠ, VOŠZ.  Požadavky na kvalifikaci v souladu se zákonem č. 96/2004 Sb., dle § 5 a osvědčení o výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu.

Náplň práce: poskytování komplexní základní nebo specializované ošetřovatelské péče bez odborného dohledu, zpracovávání ošetřovatelského plánu, pozorování, hodnocení a zaznamenávání stavu klienta sociální péče, orientační hodnocení fyziologických funkcí, podíl na poskytování preventivní, diagnostické léčebné, neodkladné a dispenzární péče, zajišťování nezbytného dohledu. Znalost standardů sociálních služeb výhodou.

Nástupní plat: dle platné stupnice platových tarifů v závislosti na délce započitatelné praxe od Kč  22.800 do 34.320,- Kč. Pracovní doba Po – Ne,  ranní 11 hod. směny.

Žádosti o zaměstnání včetně přiložených životopisů zasílejte na emailovou adresu sekretariat@domovvesna.cz , popř. poštou nebo osobně na adresu Domova Vesna, přísp.org., Kpt. Jaroše 999, 735 14 Orlová – Lutyně, a to nejpozději do  30. 09. 2019.


Datum zveřejnění/aktualizace: 22.8.2019

Zpět na výpis