Do Orlové zavítala europoslankyně Kateřina Konečná

Do Orlové zavítala europoslankyně Kateřina Konečná

Podporuje orlovské zdravotníky


Na krátkou návštěvu dnes do Orlové zavítala poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná. V rámci své návštěvy se setkala s vedením města - starostou Miroslavem Chlubnou, místostarostou Miroslavem Koláčkem a místostarostkou Naděždou Kubalovou.


Europoslankyně se zajímala o hlavní záměry a problémy Orlové. Rodačce z Nového Jičína není lhostejná ani aktuální problematika našeho města, která se týká „Optimalizace struktury poskytované zdravotní péče“, navrhované Moravskoslezským krajem. Konečná podporuje zdravotníky a vedení města. Stejně jako občané Orlové a okolních měst nesouhlasí s plánovanými změnami.

k


Kateřina Konečná byla zvolena do Evropského parlamentu v roce 2014 za KSČM, v letech 2002 – 2014 byla poslankyní Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. V Evropském parlamentu je místopředsedkyní Vyšetřovacího výboru pro měření emisí v automobilovém průmyslu, místopředsedkyní zvláštního výboru pro Postup Unie pro povolování pesticidů, členkou Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin a náhradnicí ve Výboru pro dopravu a cestovní ruch.


Více vám k této návštěvě a svém názoru na optimalizaci řekne sama Kateřina Konečná:


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.3.2019

Zpět na výpis