Ukliďme Česko – Ukliďme Orlovou!

Vážení spoluobčané,

všichni, co mne znáte, tak víte, že zastávám názor, že město je obrazem lidí, kteří v něm žijí. A jsem velmi rád, že se nám již 5 let daří utvářet Orlové lepší jméno, a to díky všem těm, kteří se zapojují do aktivit, jako je „Ukliďme Česko – Ukliďme Orlovou!“, a to ať už úklidem, propagací, organizačně, sponzorsky i technickým zázemím, bez kterého by akce nebyla úspěšná. Jste výjimeční lidé, a jsem velmi rád, že vás víc a víc.

Dovolte mi tedy v krátkosti pozvat vás – spoluobčany - na v pořadí již 6. ročník této akce, která se uskuteční 6. dubna 2019. Pojďme společně věnovat pár hodin svého času našemu městu. Pozvěte své přátele, rodinu, kamarády …, zkrátka všechny, kterým na našem městě záleží a chtějí jej mít pěkné a čisté. Už nyní vím, že letošní ročník přijdou podpořit naši akci florbalisté, zdravotníci i orlovští rybáři. Přijďte i vy.

Registrovat se jako dobrovolník můžete přes přiložený QR kód. Podrobnosti a průběžné informace o přípravě akce můžete sledovat rovněž na stránkách http://eorlova.cz/uklidme-orlovou/ i na facebookové stránce: https://www.facebook.com/eorlova.portal/

Předem děkuji za váš čas

DROZDÍK Petr
organizátor akce

 

 QR kód je v příloze.

 

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 17.2.2019

Zpět na výpis