Ocenění byli i dva policisté z Orlové

Počátkem února  proběhlo ocenění policistů a zaměstnanců Územního odboru Policie ČR Karviná. Slavnostního předávání se zúčastnil ředitel Krajského ředitelství Moravskoslezského kraje plk. Tomáš Kužel i jeho náměstek plk. Radim Wita. Hostitelem pro konání slavnostní akce byla obec Petrovice u Karviné. Za vedení Územního odboru Policie ČR Karviná všem oceněným vedoucí odboru plk. Miloš Pollak poděkoval za jejich nasazení, přístup a celoroční práci. Pozvání přijali i primátoři, starostové, starostky měst a obcí našeho regionu. Mezi hosty byli vedoucí Okresního státního zastupitelství Karviná Mgr. Gabriela Slavíková, zástupci vězeňské služby a hasičského záchranného sboru.

Za Orlovou byli oceněni dva policisté, jeden z obvodního oddělení a druhý policista, který je zařazen na 2. oddělení obecné kriminality. Oba působí v Orlové dlouhá léta a město dokonale znají. Oba svojí práci věnují maximum a volný čas tráví s rodinou, cestováním a sportem. Mezi gratulanty patřil i starosta města Orlové Miroslav Chlubna, který ocenil jejich dobrou práci pro naše město, popřál jim hodně dalších úspěchů a předal jim dárky.

Celkem bylo oceněno 22 lidí, z toho 11 policistů obvodních oddělení územního odboru, 1 policista dopravního inspektorátu, 1 policista oddělení hlídkové služby, 3 policisté každého detašovaného oddělení obecné kriminality, 1 policista oddělení hospodářské kriminality, 1 policista kriminalistické techniky, 1 občanská zaměstnankyně a Tým roku 2018 byli oceněni 3 policisté, kteří se specializují na majetkovou trestnou činnost.

-re-


Datum zveřejnění/aktualizace: 16.2.2019

Zpět na výpis