Vyhlašujeme soutěž KVETOUCÍ ORLOVÁ 2018

Letos jsme téměř neměli jaro a nastalo léto. Všechny nás příroda krásně překvapila a strhla k zahradničení. Vyhlašujeme tedy již 21. ročník soutěže „Kvetoucí Orlová 2018“. Soutěž se koná pod záštitou Zdravého města Orlová, města Orlová a odboru výstavby a životního prostředí.

 

Stejně jako v předchozích letech se i letos těšíme na krásné květiny v oknech a na balkónech domů, nádherné zahrady a také na co nejvíce nových účastníků. Za dvacet let se v soutěži vystřídalo opravdu hodně účastníků.

Ozvěte se a nechte své telefonní číslo, rádi přijedeme a květiny nafotíme. Pokud pošlete fotografie rozkvetlých oken a zahrad, nezapomeňte uvést adresu, provedeme osobní prohlídku v terénu a fotodokumentaci si rádi zapůjčíme.

 

Uzávěrka soutěže bude k 31. srpnu 2018. Komise ocení výzdobu a určí pořadí soutěžících. Všechny návrhy a postřehy v okolí volejte Květoslavě Vítové, MěÚ Orlová, odbor výstavby a životního prostředí, tel. 596 581 721 nebo pište na  e-mail:  kvetoslava.vitova@muor.cz.

 

Děkujeme za pomoc a spolupráci. Jsme rádi a děkujeme za každou informaci, protože není v našich silách prohlédnout vše na území města.

 

 

Květoslava Vítová , OVŽP

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 23.5.2018

Zpět na výpis