KARNEVAL 2018 na ZŠ Slezská

     Páteční den se u nás ve škole nesl v duchu karnevalového veselí. Žáci se těšili, připravili a snažili, což bylo znát na nápaditosti masek a převleků. Děti z prvního stupně nejen tancovaly a soutěžily v různých disciplínách, ale také předváděly a prezentovaly své masky. Porota sestavená z členů školního parlamentu, předsedkyně Aničky Illéšové a čestné předsedkyně poroty - zástupkyně ředitelky Světlany Majetné měla co dělat, aby spravedlivě vybrala vždy jen tři nejlepší z každé třídy. Putovní pohár za nejlépe namaskovanou třídu vyhrály děti z 1.C, pod vedením učitelky Blanky Kawanové.

     Nakonec však nikdo nepřišel zkrátka, a díky sponzorům, si malou cenu odnesli všichni žáci. Velké poděkování patří všem, kteří se na přípravě podíleli. V dokonalém kostýmu čarodějnice celým programem provázela Lenka Matejas. Karneval by se neobešel ani bez pomoci žáků z 9. třídy a školního parlamentu pod vedením učitelky Věry Walachové.

Každoroční tradiční akce se báječně vydařila a žákům zpestřila školní výuku. Všem se nám řádění v maskách velmi líbilo a už dnes se těšíme na příští rok.

Hana Plevová

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 25.2.2018

Zpět na výpis