MEZINÁRODNÍ JUDO SOUSTŘEDĚNÍ 2018

 

Městský sportovní klub Orlová ve spolupráci s Judo clubem Orlová připravil na začátek února akci s názvem MEZINÁRODNÍ JUDO SOUSTŘEDĚNÍ 2018. Akce je určena mladším a starším žačkám a žákům, tedy mladším třinácti a patnácti let. Pětidenní soustředění bude probíhat od 4. do 8. února, a to na několika místech v Orlové.

 

A co vše děti na soustředění zažijí? Budou je čekat tréninky Judo technik pod vedením profesionálních a zkušených trenérů z celé republiky. Mohou absolvovat plavecký trénink pod dozorem plaveckých instruktorů. Dále pak vytrvalostní trénink, tedy kondiční běžeckou přípravu po stezkách města. Zajištěna je plná penze, tedy 4x snídaně, 4x oběd a 4x večeře. Stravování je k dispozici v Domě kultury města Orlové. Noclehy jsou připraveny v tělocvičnách základních škol, je tedy nutné mít s sebou spacák, případně karimatku.

 

Soustředění však nebude jen o tvrdé práci a sportu, ale také o zábavě. Organizátoři zorganizují zábavný večer pro všechny účastníky v podobě diskotéky pro děti včetně samostatné části pro trenéry a doprovod. Hned první den soustředění je naplánováno promítání v kině O. Každý účastník také dostane věcné dárky.

 

Za zmínku stojí účast ikony juda, olympionika a několikanásobného účastníka MS a evropského medailisty Jaromíra Ježka. A nejen jeho, možná přijde i slavný kouzelník, ale to se nechme překvapit.

 

A jak se na soustředění přihlásit? Každý účastník je povinen vyplnit závaznou přihlášku, kterou najde na facebooku MSK Orlová, nebo u Ing. Michala Kozáka (michal.kozak@msk-orlova.cz), případně Tomáše Heczka (tomas.heczko@msk-orlova.cz). Dále vyplněnou přihlášku zaslat buď poštou na adresu Městský sportovní klub Orlová, Osvobození 796, Orlová 735 14, nebo e-mailem na výše uvedené adresy.

 

Bližší informace najdete na facebooku MSK Orlová.


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.1.2018

Zpět na výpis