SLIBY SE MAJÍ PLNIT O VÁNOCÍCH…

 

Chtěla bych touto cestou poděkovat všem, kteří se starají o opuštěná zvířata. Můj zvláštní dík patří zaměstnancům a ostatním spřáteleným lidem útulku v Orlové, Zimném dole, neboť právě zde jsme začátkem září našli naši novou členku rodiny - Elišku. Eliška je asi 5 ti letý kříženec Jack Russel teriera a zbytek je překvapení matky přírody. V útulku nebyla dlouho, a přestože je její minulost opředena mnohými neznámými, pro nás je Eliška jednička ve své třídě, kterou bez výhrad milujeme, jen možná se s tímto mým výrokem plně neztotožňuje její starší brácha Miki (skoro drsnosrstý jezevčík), neboť Ela je ničitel jeho hraček. 

 

Musím popravdě přiznat, že plně obdivuji všechny lidi, kteří jsou ochotní věnovat svůj čas a lásku potřebným zvířatům - pejskům zvlášť. I když jsme z Ostravy a útulků kolem nás je habakuk, útulek v Orlové, Zimném dole jsme nevybrali náhodou. Na jejich web stránkách je vidět jejich činnost, z čehož je patrné, že se snaží pejskům pomáhat přečkat dočasný pobyt v útulku co nejpříjemněji a dostat se co nejdříve do nové rodiny. 

 

Přeji všem potenciálním uchazečům o nového pejska, aby si našli toho pravého, kterému dají vše, co psíci potřebují - hlavně lásku, a pokud ho najdou právě v Zimném dole, bude to určitě jeden z dalších báječných okamžiků pro zdejší lidi. 

Děkuji a přeji všem blížící se pohodové svátky vánoční s malou prosbou. Sliby se plní o Vánocích, tak za všechna opuštěná zvířata prosím o malý slib. Pokud můžete, PROSÍM, pomozte nějakému pejskovi nebo kočičce z útulku najít nový domov. Pokud to není možné, tak alespoň těmto zvířatům přinesete vánoční dárek v podobě dek, pamlsků, vodítek, obojků, misek, atd., popř. i finančního daru (originalitě a dobrovolnosti se meze nekladou). 

TAK NECHŤ JSOU I LETOS .... ŠŤASTNÉ A VESELÉ ....

 

 Monika Holušová


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.11.2017

Zpět na výpis