Upozorňujeme cestující na změnu čipových karet

Dopravce ČSAD Karviná a.s. přistupuje k výměně stávajících čipových karet dopravce.

(EM CARD) za bezkontaktní čipovou kartu ODISka. Výhodou pro cestující bude cestovat v rámci celého integrovaného systému ODIS na jednu kartu. Termín ukončení platnosti čipových karet dopravce (EM CARD) je k 31.3. 2018. Od 1.4.2018 bude možné cestovat v autobusech ČSAD Karviná a.s. pouze s bezkontaktní čipovou kartou ODISka.

 

Finanční zůstatky elektronických peněženek čipových karet EM CARD, které budou mít cestující na kartě dopravce, bude možné bezplatně převést na kartu ODISka do 31.5.2018.

Časové jízdné čipové karty EM CARD nesmí přesáhnout platnost datum 31.3.2018. Čipová karta EM CARD, které skončila platnost, bude prodloužena o 1 měsíc, aby si cestující byl schopen vyřídit bezkontaktní čipovou kartu ODISku (doba vydání karty činí 21 dní od přijetí žádosti).

 

Co potřebujete k vyřízení bezkontaktní čipové karty ODISky?

*Tak předně musíte vyplnit „Žádost o vydání ODISky“ (formulář „Žádost o vydání ODISky a Souhlas se zpracováním osobních údajů“ najdete na webových stránkách 3csad.cz). Přiložíte 1 ks aktuální fotografie pasového formátu a uhradíte poplatek 130 Kč za vyřízení ODISky. Pokud uplatňujete slevu (dítě, žák, student, důchodce), měli byste předložit doklad na nárok na tuto slevu.

*S výše uvedenými doklady se dostavíte na jedno z kontaktních míst, a to buď do přepravní kanceláře na autobusové nádraží v Karviné-Fryštátě, nebo do přepravní kanceláře v Orlové na autobusové nádraží v Orlové-Lutyni.

* Patříte-li k občanům nad 65 let, pak máte nárok na bezplatnou přepravu a musíte po převzetí ODISky požádat v přepravní kanceláři o nahrání ročního kupónu pro bezplatnou přepravu na MHD Orlová.


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.11.2017

Zpět na výpis