Společnost Ovod mění svůj název na Vodotech

Společnost, která pro SmVaK Ostrava provádí například odečty a revize vodoměrů, změnila svůj název

 

Společnost Ovod zaměřující se především na odečty vodoměrů, jejich opravy, ověřování nebo prodej změnila svůj název na Vodotech. Největším zákazníkem společnosti jsou Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava, pro které kromě služeb v oblasti vodoměrů zajišťuje také provoz zákaznické linky.

 

„Naše společnost působí na trhu od roku 2000. Od roku 2008 je naším jediným vlastníkem španělská Aqualia Intech působící v koncernu Aqualia. Měníme náš vizuální styl, aby se více přiblížil korporátní identitě mateřské společnosti. Služby pro naše zákazníky zůstávají nezměněné a jejich spokojenost je naší prioritou,“ říká ředitel společnosti Vodotech Aleš Herman.

Vodotech provádí na základě smlouvy se SmVaK Ostrava odečty domovních a průmyslových vodoměrů. Zaměstnanci, kteří přicházejí s odběrateli do kontaktu, budou vybaveni identifikační kartičkou v souladu se změnou názvu společnosti, změnou projde také jejich oblečení, polepy na autech, které využívají, internetové stránky nebo firemní tiskoviny. Zákazníků se tato změna při běžné činnosti společnosti nijak nedotkne.

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.5.2017

Zpět na výpis