Rozdávají radost dětem

Nejkrásnějším posláním spolku YMCA Orlová je rozdávání úsměvů a radosti dětem. Každé úterý YMCA připravuje pro děti zábavný program, při kterém zažijí spoustu legrace a mnohdy zdokonalí i své dovednosti. Posledním úterním programem byla výroba masek, která děti moc bavila. A jelikož se pomalu, ale jistě blíží Velikonoce, přichází čas se na ně pořádně připravit. Proto nechyběla ani výroba velikonočních zajíčků. Velmi je zaujalo také hraní logických a karetních her, kdy děti často přichází právě s novými nápady a hrami.

Tvořivou hodinku doprovázely struny kytary pana faráře, který svou hudbou zpříjemňoval atmosféru. Za své krásné výtvory si děti pochutnaly na malém mlsání. Nejen, že si děti odnesly své výtvory domů, ale spolu s nimi také mnoho zážitků se svými kamarády.

Fantazii se meze nekladou, tak za YMCOU určitě dorazte! Budou se na vás těšit každé úterý v Impuls Klubu, který najdete v komunitním centru Náruč, kde se tyto zábavné úterky konají, vždy od 15 do 18 hodin. Tyto aktivity pro děti jsou realizovány za podpory města Orlové a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Srdečně zveme malé i velké! Jelikož Ymcu navštěvují děti různých věkových kategorií, je její program přizpůsoben všem.

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.3.2017

Zpět na výpis