Občané Orlové a okolí dostanou možnost ušetřit za energie

Pravidelné měsíční výdaje za elektřinu a plyn lze snížit omezením spotřeby, nebo nákupem energií formou elektronické aukce. Město Orlová se rozhodlo jít podobným směrem jako některá další města a obce a chce umožnit občanům ušetřit na ceně za elektrickou energii a zemní plyn právě prostřednictvím elektronické aukce.

Obchodní partneři společnosti eCENTRE uspořádají “Energetický seminář” pro domácnosti a firmy, kde se občané dozvědí, jak provést nákup elektrické energie a zemního plynu formou e-aukce.

Společnost eCENTRE pravidelně sdružuje poptávku více odběratelů z celé ČR a umožňuje tak získat nižší ceny za energie i jednotlivým domácnostem či firmám. Nejčastěji se úspory pohybují okolo 25%.

 Nechte si nezávazně porovnat vaše stávající ceny s cenami, které již byly vysoutěženy v e-aukci. Získáte-li díky e-aukci výhodnější cenu, než máte dnes, můžete využít nabídky společnosti eCENTRE, která vám zajistí přechod k vítěznému dodavateli službou LICIT. Součástí služby je i 100% administrativní a právní servis. Tato služba je pro vás zdarma.

 Celá akce se uskuteční v předsálí bývalé obřadní síně Městského úřadu v Orlové, Osvobození čp. 796, Orlová-Lutyně, kam můžete přijít ve čtvrtek 6. dubna, kdykoliv od 14 do 17 hodin a v pátek 7. dubna v době od 8 do 15 hodin. S sebou si vezměte poslední roční vyúčtování za elektrickou energii a zemní plyn, které je nutné pro výpočet úspory.

 Celá akce se koná za podpory města Orlové, kdy starosta Ing. Tomáš Kuča si jako jeden z jeho představitelů přeje, aby více peněz zůstávalo v peněženkách občanů a méně odcházelo z města pryč, ve prospěch dodavatelů energií. Garantem projektu je společnost eCENTRE.

Jakub Pščolka


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.3.2017

Zpět na výpis