Město má svou MISS ORLOVÁ 2017

Patnáctiletá studentka Wichterlova Gymnázia v Ostravě Markéta Chytilová se v závěru minulého týdne stala orlovskou MISS 2017. Soutěž o nejkrásnější a nejtalentovanější dívku organizuje každoročně náš městský dům dětí a mládeže.

Letos se do této soutěže přihlásilo deset dívek, které v úvodu čekal rozhovor s moderátorem, kde mohly předvést, jak vtipně a pohotově dokáží zareagovat na otázky. Následovala zumba, ta dokázala rozpohybovat nejen soutěžící, ale i přítomné diváky. V dalším kole se dívky představily v oboru, v němž se cítily „doma“. Většina z nich si zvolila tanec, pouze jedna z nich sáhla po mikrofonu a vžila se do role zpěvačky.

Ve finále se dívky vydaly na „Cestu kolem světa“. Tato disciplína se stala příjemným zpestřením a co navíc, dívky musely prokázat i znalosti o vylosované zemi. Pro porotu, v jejímž čele stál starosta města Ing. Tomáš Kuča a nechyběla ani loňská vítězka této soutěže Petra Minaříková, bylo rozhodování poměrně složité. „Všechny dívky byly krásné, vtipné i pohybově nadané, ale zvítězit mohla pouze jedna jediná,“ posteskl si starosta.

Vítězkou soutěže se stala a titul MISS Orlová pro letošní rok si vybojovala sympatická dívka č. 1 - Markéta Chytilová. Miluje tanec, četbu, modeling a spoustu času tráví v posilovně. Nesnáší upjaté lidi beze smyslu pro humor. Jejím největším přáním je stát se právničkou a odletět na Havaj. „Hlavně mě bolí nohy a vůbec jsem to nečekala. Řekli prostě číslo jedna, ale já jsem se soustředila jen na to, že mě bolí nohy a až potom mi došlo, že jsem vlastně vyhrála,“ svěřila se nám se svými bezprostředními dojmy vysmátá Markéta.

Titul 1.vicemiss si odnesla dívka č. 5 Nikol Míčková. Patnáctiletá Nikol chodí na ZŠ U Kapličky, ráda tančí a miluje zvířata. V budoucnu by chtěla být veterinářkou a cestovat po světě. Nesnáší falešné lidi a řídí se heslem, že „život je pes, proto žít je psina“.

Z titulu 2.vicemiss se těší dívka č. 8 Tereza Lančová. Je jí čtrnáct a navštěvuje ZŠ Karla Dvořáčka. K jejím zálibám patří fotomodeling a tanec. Sní o kariéře modelky a o cestě do Dubaje.

Ani tentokrát se v Orlové nezapomnělo na tituly MISS FOTO a MISS SYMPATIE. Ten první si ze soutěžního večera odnesla dívka č. 7 čtrnáctiletá Linda Górecká ze ZŠ U Kapličky. Linda je fanynkou zpěváka Viktora Sheena. Má ráda šedou barvu, zeleninové saláty a chce být veterinářkou. Ráda tančí a sportuje. Touží stát se celebritou a vyhrát sportku.

Miss sympatie patří dívce č. 9 Anetě Legerské, která by ráda procestovala svět. K tomu si chce tato patnáctiletá dívka zvolit povolání letušky. Navštěvuje ZŠ U Kapličky a řídí se heslem „S úsměvem jde všechno líp.“

Soutěž to byla krásná a dívky opravdu ze sebe vydaly maximum. Slova díků patří nejen jim a jejich rodičům, ale i organizátorům v čele s ředitelkou DKMO Mgr. Janou Šertlerovou a naprosto skvělou Kateřinou Wojaczkovou. Poděkování si zaslouží i sponzoři, zvláště majitelka butiku TOP MÓDA a členka poroty Pavla Gabzdylová. Šaty z jejího butiku bylo naprosto úžasné a bez korunek, které do soutěže každoročně věnuje, si už soutěž neumíme ani představit.  DÍKY patří i porotě a v neposlední řadě i všem přítomným v sále domu dětí a mládeže.


Datum zveřejnění/aktualizace: 23.2.2017

Zpět na výpis