Orlovské komunální služby SMO nově informují na facebooku jSMe Orlová

Orlovská městská akciová společnost SMO nově komunikuje s veřejností i na facebooku. Firma, která pro občany zajišťuje řadu služeb – od centrálních dodávek tepla a svozu odpadů, přes provoz bazénu i zimního stadionu, až po psí útulek, založila na sociální síti profil jSMe Orlová. Lidé na něm najdou tipy pro volný čas, informace o cenách tepla, nabídky příležitostných slev (například tento týden to bylo na bazénu na Valentýna), údaje o provozních dobách sportovišť a další užitečné věci.

„Nyní, v době ptačí chřipky, aktuálně informujeme také o nádobách na uhynulé ptáky ve sběrných dvorech a takto bychom chtěli pokračovat, aby si lidé zvykli, že SMO dělá spoustu věcí a oni se o nich mohou pohodlně dovídat na sociální síti,“doplnil ředitel SMO Jaroslav Vaněk.

SMO nadále provozuje své webové stránky a stránky útulku pro psy. Informuje také prostřednictvím tištěných městských novin a v běžných médiích. Facebook je tedy nově dalším komunikačním prostředkem. „Pracujeme pro občany všech generací, musíme tedy myslet i na to, že část populace komunikuje prakticky jen přes sociální sítě,“ vysvětlil Pavel Bačo z SMO, který má firemní profil na starosti.

Akciová společnost SMO Orlová je ve stoprocentním vlastnictví města. Je dodavatelem tepla a teplé vody, zajišťuje odpadové hospodářství a je provozovatelem sportovního areálu v Orlové - Lutyni, jehož součástí je zimní stadion s krytou ledovou plochou a letní in-line plochou, fotbalových a volejbalových hřišť, tenisového areálu s nafukovací tenisovou halou a krytého plaveckého bazénu. K dalším aktivitám SMO patří provozování silniční motorové dopravy, opravy a údržba místních komunikací a provozování útulku pro toulavá zvířata.


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.2.2017

Zpět na výpis