Pro Davídka Orlováci společně vybrali 76 928 korun!

Orli v sobotu 21. ledna podlehli Studénce 3:5, ale sportovní stránka večera šla tentokrát stranou. Hlavní událostí dne byla sbírka na malého Davídka Rosůlka, který trpí mozkovou obrnou. Před zápasem se nám ani nesnilo, že by celkový výtěžek mohl být až takto vysoký. Ještě jednou děkujeme všem, kteří jste přišli a kteří jste přispěli.

Léčba dětské mozkové obrny, kterou 6-ti letý Davídek absolvuje je léčbou dlouhodobou a finančně velmi náročnou. Davídek je nejmladším pacientem v české republice, kterému ve 3 letech ve fakultní nemocnici v Praze Motole voperovali takzvanou baclofenovou pumpu, která mu zajišťuje dávkování malého množství léku přímo do mozkomíšního moku v páteřním kanálku.

Díky speciálnímu přístroji začal Davídek mluvit, používat ruce a jeho rodiče pevně věří, že jednou bude i chodit. Věříme, že pravděpodobnost, že se tak stane, se po vaší štědré pomoci zvýšila. Pro infomaci přinášíme přehled všech střípků skládanky, která v konečném sčítání utvořila onu krásnou sumu 76 928 Kč.

Jednotliví dárci

- Vedení HC Orlová - 10.000,-Kč
- Ing.Tomáš Kuča - starosta města Orlové - 5.000,-Kč
- Ing. Libor Kožušník – jednatel firmy Repax 5.000,-Kč
- Firma KOZDAMAR s.r.o – 5.000,-Kč
- Vedení HC Studénka společně s hráči mužstva „A“ HC Studénka 11.400,-Kč
- Hráči „A“ mužstva HC Orlová 14.500,- Kč
- Firma XPneu Orlová - 1000,- Kč

Pokud máte zájem Davídkovi přispět a neučinili jste tak v rámci naší sbírky, navštivte jeho stránky www.davidrostulek.cz, kde se dozvíte, jak mu pomoci. Děkujeme.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 25.1.2017

Zpět na výpis