REGIOJET aktuálně přijme až 80 zaměstnanců z Moravskoslezského kraje

Místa jsou vhodná i pro brigádníky. U odborných technických profesí oslovujeme i stávající zaměstnance důlních provozů v Moravskoslezském kraji. Těm nabízíme příspěvek na ubytování

  

Až 80 nových pracovníků přijme železniční a autobusový dopravce REGIOJET ještě před začátkem letošního léta na severní Moravě a ve Slezsku. REGIOJET přitom hodlá cíleně oslovit také přibližně 30 - 40 technických pracovníků, kteří jsou dnes zaměstnáni v důlních provozech v Moravskoslezském kraji, a to zejména v profesích elektromechaniků a údržby kolejových vozidel. Těm jsme navíc s ohledem na místo výkonu práce v Praze připraveni nejméně po dobu prvního půl roku zaměstnání poskytovat příspěvek na ubytování, případně ubytování hradit.

 

Růst počtu zaměstnanců jde ruku v ruce s růstem provozu vlaků a autobusů REGIOJET. Například vlaky za první čtvrtletí letošního roku přepravily v České republice 786 tisíc cestujících, což představuje meziroční nárůst o cca 23 %, chystají se nové trasy a další rozvoj. Rovněž autobusová doprava se těší přibližně 15% růstu a také na severní Moravě dopravce posiluje své linky – například do Polska či Brna.

 

Kromě výše uvedených technických pozic tak REGIOJET hledá například dalších 40 vlakových a autobusových stevardů na Ostravsku. Tato pozice je vhodná jak pro zájemce o stálý pracovní poměr tak i jako brigáda na léto – například pro absolventy vyšších ročníků nebo maturanty hotelových škol či škol zaměřených na obchod a cestovní ruch. Je to také ideální šance, jak se zdokonalit v cizích jazycích. Nástupní plat u stevardů a stevardek se přitom pohybuje v rozmezí od 18 do 22 tisíc Kč čistého – v návaznosti na to, zda jezdí vnitrostátní či mezinárodní linky.

 

Každý, kdo má o některou z pozic zájem, najde podrobnosti na internetových stránkách STUDENT AGENCY nebo REGIOJET v sekci „Kariéra“. Životopis s motivačním dopisem je také možné zaslat na email personalista@studentagency.cz.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.5.2016

Zpět na výpis