TROJNÁSOBNÍ MISTŘI MORAVY

Členové Tanečního klubu Kmit se o prvním květnovém víkendu zúčastnili taneční soutěže TANEČNÍ SKUPINA ROKU Mistrovství Moravy ve Zlíně. Náš klub reprezentovalo 87 tanečníků v pěti věkových kategoriích.

Konkurence byla opravdu velká, ale Kmit dokázal, že náročná celoroční příprava stála za to. 

Kategorie Mini s choreografií FROZEN získala ve velké konkurenci krásné 3. místo a titul Druzí Vicemistři Moravy. Dětská kategorie s choreografií I LIKE IT si vytančila nejvyšší příčku a získala tak titul Mistři Moravy. Junioři s choreografií ALL FOR ONE  se umístili na 3. místě s titulem Druzí Vicemistři Moravy. Hlavní kategorie s choreografii FREAKS obsadila 1. místo a získala titul Mistři Moravy. Největší konkurenci měla seniorská kategorie s choreografií HOŘÍ, která si vytančila neuvěřitelné 1. místo a titul Mistři Moravy.

Touto cestou bych chtěla poděkovat všem členům za skvělou reprezentaci a neuvěřitelný taneční zážitek a hlavní poděkování patří seniorské kategorii, jelikož za rok a půl udělali velký kus práce a mnozí překonali své možnosti, což je neuvěřitelné a zároveň obdivuhodné.

V květnu čeká členy Mistrovství ČR v Praze a Zlíně. Všem členům přeji hodně štěstí.

Závěrem bych chtěla říct, že kategorie MINI s choreografii FROZEN získala v taneční organizaci CDO pro Kmit to největší ocenění, které bylo nečekané a hlavně je důkazem toho, že „kmiťačky“ tancovat opravdu umí. Tato choreografie byla přeřazena do EXTRALIGY, což je nejvyšší taneční liga v ČR.

Gabriela Kristen, TK KMIT


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.5.2016

Zpět na výpis