Vyhlášen nový ročník soutěže KVETOUCÍ ORLOVÁ

Soutěží se o nejkrásnější rozkvetlý balkón, lodžii, okno, zahradu rodinného domku a okolí před bytovými domy…

 

Začalo jaro a s ním i 19. ročník soutěže o „Kvetoucí Orlovou 2016 – rozkvetlý balkon, okno, zahradu u rodinného domu a okolí před bytovými domy“. Soutěž se koná pod záštitou Zdravého města Orlová a odboru životního prostředí. Organizátoři se už dnes těší na krásné květiny, zahrady a co nejvíc nových účastníků.

 

„Obracíme se na všechny Orlovany, aby posílali své tipy na hezké a zajímavé letní úpravy oken a domů,“ vyzývá občany Orlové Květoslava Vítová z odboru životního prostředí a dodává: „Ozvěte se a nechte své telefonní číslo, rádi přijedeme a květiny nafotíme. Pokud si sami nafotíte rozkvetlé květiny, okna a zahrady, pak si fotodokumentaci vypůjčíme, ale až po osobní prohlídce v terénu. Stává se totiž, že v době dohodnutých prohlídek zrovna prší a krásu květin nemůžeme zachytit, proto nám spolupráce s nafocením velmi pomůže.“

 

Soutěž bude uzavřena k 31. srpnu 2016. Město ocení výzdobu a určí pořadí soutěžících. Všechny návrhy a poznatky volejte p. Vítové, MěÚ Orlová, odbor životního prostředí tel. 596 581 721, nebo e-mail: kvetoslava.vitova @muor.cz.


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.4.2016

Zpět na výpis