Staňte se dobrovolníkem!

Jaro už je v plném proudu, sluníčko nabírá na síle a my čerpáme tu blahodárnou energii plnými doušky. Většinou se nám s přibývajícím sluníčkem zlepšuje i nálada, cítíme se lépe a s přivřenýma očima necháváme příjemně paprsky vyhřívat naši tvář. Je nám hezky, ale kdo ví, jestli je všem lidem tak dobře… Například lidé v nemocnicích či v domovech seniorů nemusejí tento jarní čas takto vnímat. Cítí se osaměle, čas se jim někdy nekonečně táhne a všichni ti lidé by rádi měli u sebe někoho, s kým by si mohli popovídat, na chvíli společně zapomenout na každodenní starosti a příjemně strávit volný čas.

Tito lidé by velice uvítali, kdyby je aspoň jedenkrát týdně navštívil společník - dobrovolník. Stačí jen hodina týdně Vašeho času a můžete přinést mnoho radosti! Chcete-li smysluplně strávit volný čas a cítit se užitečným, přidejte se k dobrovolníkům ADRY! Jako dobrovolník můžete působit u pacientů v nemocnici v Orlové, u seniorů v Domovech seniorů Vesna a Pohoda, v Domově seniorů Slezské humanity v Orlové - Lazích.

Chcete se přidat k dobrovolníkům? Srdečně vás zveme na úvodní vzdělávání, které se bude konat v úterý 26. dubna 2016 od 16:00 hodin v Domově seniorů Vesna na ul. Kpt. Jaroše 999 v Orlové – Lutyni. Svou účast, prosím, hlaste předem paní Mgr. Haně Čadové, buď e-mailem: hana.cadova@adra.cz nebo telefonicky: 732 509 400. Dobrovolnictví je výborná zkušenost, která Vám rozšíří obzory a přinese spoustu zajímavých zážitků, často i nová přátelství!



Připojené dokumenty:

Dokument ke stažení PDF [716.4KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 18.4.2016

Zpět na výpis