Kapela Ahard chce přilepšit dětem

Rozesmáté tváře nemocných a opuštěných dětí leží na srdci muzikantům z orlovské hudební skupiny Ahard. Kapela se proto rozhodla, že natočí nové CD a část výtěžku z prodeje této desky a dalších produktů, kterými budou trička, mikiny, čepice aj., věnuje Klaunům z Balónkova. Tito klauni jsou veselou partou kamarádů, kteří chtějí pomáhat
a realizují celou řadu obecně prospěšných projektů, přičemž dělají radost dětem nejen v nemocnicích a dětských domovech, ale i v mateřských školkách a dalších zařízeních.

Kapela Ahard se prostřednictvím projektu Startovač obrací na širokou veřejnost s prosbou
o finanční příspěvek na natočení svého, v pořadí již třetího, CD. „Část výtěžku, cca 40 až 50%, z prodeje této desky a doprovodných produktů věnujeme Klaunům z Balónkova, takže všichni, kteří na vznik našeho CD přispějí, vlastně podpoří i jejich dobročinné aktivity,“ vysvětluje záměr frontman kapely Ahard Ivan „JEKI“ Jekielek, který je v Orlové velmi dobře známý i jako spolupořadatel charitativního festivalu Rocktherapy, na němž se během jeho sedmileté historie vybralo přes 400 tisíc korun pro zdravotně handicapované spoluobčany.

Produkce nové desky kapely Ahard se ujme Miloš „DODO“ Doležal a každý, kdo přispěje, bude pozván na křest vzniklého díla. Ten se odehraje právě během letošního ročníku festivalu Rocktherapy, který se uskuteční 27. srpna v orlovském letním kině. „S těmi nejštědřejšími se uvidíme i na pódiu a všichni společně, včetně Klaunů z Balónkova, novou desku pokřtíme,“ těší se Ivan „JEKI“ Jekielek.

Zaujal vás tento projekt a chcete přispět na natočení nového CD kapely Ahard? Pokud ano, tak do internetového prohlížeče napište adresu www.startovac.cz a do pole pro vyhledávání zadejte Ahard. Stránka vám nabídne aktuální projekt kapely a pak už stačí opravdu jen málo. Nebude-li cílová částka, která činí 100 tisíc korun, vybrána, všem, kteří příspěvek zaslali, budou jejich peníze vráceny zpět na účet. Odkaz na projekt najdete také na stránkách www.ahard.cz a na facebookovém profilu kapely. Všem, kteří projekt podpoří, již teď děkují členové kapely a Klauni z Balónkova.


Datum zveřejnění/aktualizace: 29.2.2016

Zpět na výpis