Jednou z finalistek letošní České Miss je dívka z Orlové

Podpořte Šárku ZDVOŘILOU s číslem 6!

 

Letošní ročník soutěže Česká Miss se nezadržitelně blíží a Orlová tam má poprvé v historii své želízko v ohni. Je jí devatenáctiletá Šárka ZDVOŘILÁ.

 

Připomeňme si, že Česká Miss je jedinou národní soutěží krásy v České republice, která byla založena v roce 2005. Každý rok hledá Česká Miss dívky, které se zajímají o dění kolem sebe, mají touhu rozvíjet svou osobnost a uspět ve všech životních směrech, profesních i osobních.

Česká Miss každoročně posílá vítězky na mezinárodní soutěže Miss Universe podporující ženské sebevědomí, Miss World pomáhající tam, kde je třeba a Miss Earth, která podporuje ekologické aktivity.

 

Vraťme se však k jedné z letošních finalistek, dívce s číslem 6 - Šárce Zdvořilé. Devatenáctiletá Šárka se narodila v Broumově a nyní žije v Orlové-Lutyni. V současné době pracuje v oboru hotelnictví. Věnuje se modelingu, má zkušenosti jak s přehlídkami, tak s focením. Je umělecky založená, má ráda design, kreslí a tancuje. O sobě prohlašuje, že je milá, ochotná a strašně ráda spí. Jejím vzorem je každý, kdo si jde za svým snem.

 

Za pět let se vidí ve svém bytě s přítelem, určitě šťastná, a pokud se jí to podaří, tak i slavná. Od účasti v soutěži krásy očekává zkušenosti s něčím novým, úspěch, více samostatnosti a další krok ke svému snu.

 

Na otázku, v jaké zemi a s kým by ráda strávila dovolenou, odpověděla: „V exotické zemi anebo na horách s přítelem.“ A co by udělala, kdyby v loterii vyhrála 100 tisíc korun? Pomohla by rodině, něco by věnovala na ochranu zvířat a přírody, a pak by šla nakupovat…

Jejím nejoblíbenějším jídlem jsou palačinky a přírodní džus.


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.2.2016

Zpět na výpis