Orlová má svou MISS 2015

Orlovskou „MISS 2015“ se stala patnáctiletá studentka stavební průmyslovky Nikola ZUZIAKOVÁ, před stejně starou Veronikou Kolodějovou a čtrnáctiletou Renátou Plíhalovou. „Mám z toho obrovskou radost, ale vůbec by mě nenapadlo, že zvítězím, protože všechna děvčata byla skvělá a byla to obrovská konkurence,“ konstatovala dojatá MISS Orlová 2015, která má sen stát se architektkou.

Titul MISS FOTO si z pátečního klání odnesla Aneta Fedičová ze ZŠ Mládí a MISS SYMPATIE šestnáctiletá studentka Gymnázia a obchodní akademie Kristýna Turazová.

Do soutěže se letos zapojilo deset dívek z orlovských základních a středních škol, nechyběla ani dívka ze sousední Doubravy a z nedalekého Havířova. Čekaly je čtyři disciplíny – rozhovor s moderátorem, cvičení zumby, volná disciplína a módní přehlídka, tentokrát na téma sport.

„Musím opravdu před holkami smeknout, protože hned napoprvé vystoupit na pódiu před porotci, tak to chce mít odvahu. Naše porota to měla hodně složité, jelikož všechna děvčata předvedla vynikající výkony,“ pochvaloval si jeden z členů poroty Ing. Michal Kozák a dodal, že vítězka ho upoutala svým volným programem a předvedením své sportovní disciplíny.

Spokojené byly i soutěžící. Pro většinu z nich to byla skvělá životní zkušenost.


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.3.2015

Zpět na výpis