Konference Get MORE - Investiční příležitosti v Moravskoslezském kraji

Agentura pro regionální rozvoj pod patronací Moravskoslezského kraje připravuje první ročník konference Get MORE - Investiční příležitosti v Moravskoslezském kraji. Záštitu této akci již poskytl premiér ČR Bohuslav Sobotka, 1. místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš, primátor Ostravy Tomáš Macura, generální ředitel Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest Karel Kučera a vládní zmocněnec pro Moravskoslezský a Ústecký kraj Jiří Cienciala. Konference je zaměřena na představení investičních příležitostí v Moravskoslezském kraji a je spojena s miniveletrhem podnikatelských nemovitostí.
Termín konání je stanoven na 3. června 2015 od 9 hodin v Clarion Congress Hotelu Ostrava. Rezervujte si, prosím, tento termín ve svých kalendářích již nyní. Registrace je spuštěna na adrese www.invest-msr.com<http://www.invest-msr.com>. Podrobný program akce bude zveřejněn v polovině dubna.
Partnery akce jsou společnost Asental Group, CTP Invest, spol. s r.o., Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest a Statutární město Ostrava.
Více na www.invest-msr.com<http://www.invest-msr.com> a v kalendáři akcí<http://arr.cz/cs/kalendar-akci/icalrepeat.detail/2015/06/03/1169/-/konference-get-more-investicni-prilezitosti-v-moravskoslezskem-kraji-ucastnici> na webu Agentury pro regionální rozvoj, nebo kontaktujte Nikolu Gelovou (gelova@arr.cz<mailto:gelova@arr.cz>, 595 691 236, 732 566 455).



Datum zveřejnění/aktualizace: 19.3.2015

Zpět na výpis