Kluci ze ZŠ Mládí ovládli turnaj v minifotbale

 

Ve čtvrtek 25.4. se naši vybraní žáci 8. a 9. ročníků zúčastnili fotbalového turnaje v místním sportovním areálu. Celého turnaje se zúčastnil hojný počet 9ti družstev základních škol z Orlové a přespolních škol z Dolní Lutyně, Rychvaldu a Petřvaldu.

Soutěž byla rozdělena do 3 skupin. Naši hoši se ve skupině C utkali s týmy z Dolní Lutyně a Gymnázium Orlová. Tuto skupinu absolutně ovládli s výsledky (DL - Mládí 0:4) a (GOA - Mládí 0:3), čímž si zasloužili postup do finálové skupiny. V té se utkali s týmem z Petřvaldu, který porazili 1:0 a také v posledním zápasu s týmem z Rychvaldu, jež porazili 2:0 a tím zpečetili celkovou výhru v turnaji.

V rámci celého turnaje naši kluci zvítězili v každém zápase a ani jeden míč neskončil v naší brance. Za to vděčíme skvělému brankářovi Radimovi A.  a výborné obraně v podání Vojty M. a Martin O.  Taktéž 10 nastřílených gólů nám zajistili útočník Patrik P. (3) levý záložník Jakub S. (3) střední záložník Matyáš B. (3) a pravý záložník Maicol M. (1). Velké díky patří také střídajícím hráčům Davidu K., Milanu W. a Honzovi H. Klukům moc gratulujeme a těšíme se na okresní kolo.

Mgr. Gabriela Poláchová

učitelka Tv

ZŠ Mládí Orlová


Datum zveřejnění/aktualizace: 26.4.2023

Zpět na výpis