MSK - Máme mistryni EVROPY

České hokejistky do šestnácti let vystoupaly na pomyslný vrchol Evropy a nechyběla u toho naše hráčka Katka Nogová.

https://www.hokej.cz/mladez-clanek/dalsi-zlato-nejmladsi-hokejistky-obhajily-triumf-na-evropskem-poharu/5073422?fbclid=IwAR3QBv20CTvD_TxMiWNk_aoFLpLAx6UOXEUNiKrpOqaQ74glpRVqmSSwUb0

Kateřina Nogová je hráčkou MSK Orlová, které se letos podařilo dostat na mistrovství Evropy a bude tak součástí české výpravy žen do 16 let. Letošní mistrovství se odehraje v Budapešti. Bude tak následovat další hráčky z MSK jako jsou B. Juřičková, K. Pietraszová a A. Wojnarová, které působí ve výběru ČR.

Kateřina začínala svou kariéru na bohumínském kluzišti, kde udělala své první hokejové krůčky, následně ve starších žácích přestoupila do Orlové. V Dresu MSK působí již čtyři sezóny a za tu dobu odvedla pořádný kus práce.

V předešlých letech odehrála v reprezentaci několik zápasů a předvedla se jako vynikající útočnice s velkým potenciálem.

Pro Kateřinu bude účast v reprezentaci skvělou příležitostí k rozvoji svých schopností a získání cenných zkušeností, které jí pomohou v další kariéře. Jejím cílem je pokračovat v tréninku a zlepšovat své dovednosti, aby se mohla vrátit do reprezentace ve vyšších věkových kategoriích.

Je důležité si uvědomit, že úspěch Kateřiny Nogové v reprezentaci není jen o ní, ale také o práci celého týmu a trenérů, kteří ji podporovali a pomáhali jí rozvíjet se jako hráčce. Její příběh tak může sloužit jako inspirace pro další mladé hokejové hráčky, které sní o účasti v reprezentaci a chtějí se také stát úspěšnými hráčkami.

Děkujeme za reprezentaci a přejeme mnoho sportovních úspěchů.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.4.2023

Zpět na výpis