MŠ K. Dvořáčka 1228 - Den plný návštěv 28.3.2023

Pro někoho obyčejné úterý, pro děti, zaměstnance a rodiče dětí z mateřské školy Karla Dvořáčka to byl nezapomenutelný den. Dopoledne probíhal Den otevřených dveří v naší mateřské škole. Rodiče, ať už stávajících nebo nových dětí, měli možnost nahlédnout na všechny třídy a podívat se, jak vypadá takový běžný den v mateřské škole. Paní učitelky s dětmi si připravili nabitý a zábavný program a myslím, že se nám to všem povedlo. Protože se blíží zápis do školky, byla tohle nejlepší příležitost, nahlédnout do tajemství všedního dne ve školce.

Odpoledne probíhali individuální pohovory rodičů předškolních dětí. Paní učitelky si domluvily individuální schůzky, kde se probíralo, jak dané dítě ve školce funguje, v čem je velmi dobré a v čem by bylo potřeba ještě zapracovat. Rodiče měli možnost nahlédnout do diagnostiky a porovnat výsledky za první a druhé pololetí. Kromě toho, se mohli podívat do složek dětí, kde najdou jejich výtvory, informace o dětí, čím chtějí být a mnoho dalších zajímavých informací.

Nakonec celého dne probíhaly velikonoční workshopy. Paní učitelky si připravily několik výrobků, které rodiče s dětmi vytvořily, a nakonec si odnesli domů. Kromě typických vajíček, které se buď malovaly nebo se na něj lepily ubrousky. Dále si rodiče s dětmi mohli vyrobit zápichy do květináče, velikonoční tašky, do kterých si nakonec všechny výrobky dali, zajíčka na vajíčko a mnoho dalších krásných výrobků. Myslím, že si ten den všichni náramně užili a těšíme se na další společné akce.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.3.2023

Zpět na výpis