Crazy účesy na ZŠ Mládí

Ve středu 22. 3. 2023 se naší základní škole konala akce s názvem Crazy účesy. Organizaci měla na starosti školní samospráva, jež s nápadem na pořádání dané akce přišla a následně se postarala i o její propagaci mezi třídami a následné vyhodnocení.

Žáci i učitelé přišli do školy s opravdu velmi kreativními a barevnými výtvory. Často se v účesech vyskytovaly sponky, pírka, čelenky, gumičky, papír i spousta dalších předmětů, které se v běžných účesech příliš často nevyskytují – květináče, kraslice, ale i dinosauři nebo autíčka nebyli výjimkou.

O celkové hodnocení jednotlivých tříd rozhodovali zástupci školní samosprávy. Hodnotil se nejen počet žáků, kteří se akce zúčastnili, ale i jejich kreativita. Hodnocení bylo opravdu náročné, jelikož všichni do svých nápadů vložili mnoho úsilí a ti nejlepší z nejlepších byli odměněni sladkou odměnou. Jsme rádi, že se všichni ve škole celý den skvěle bavili, i když jsme se vlastně "jen učili s veselými účesy na vlasech". Doufáme, že se akce bude opakovat i v dalších letech a založili jsme tak u nás ve škole další veselou tradici.

Viki Marcalíková, 9. A

předsedkyně školního parlamentu ZŠ Mládí


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.3.2023

Zpět na výpis