Adventní koncert s mikulášskou nadílkou na MŠ K. Dvořáčka

 

Dne 7. 12. 2022 naše mateřská školka uspořádala poprvé svůj samostatný koncert v Evangelickém kostele Orlová – Město. Naším cílem bylo zazpívat si společně s rodiči v tomto předvánočním čase a vytvořit tak dobrou náladu mezi nákupy dárků, pečením cukroví a úklidem našich domovů. Velkou pomocí nám byla výborná spolupráce se Základní školou Karla Dvořáčka.  Koncert nám pomohla nacvičit sbormistryně Mgr. Pavla Bjalončíková, která naše děti také hudebně doprovázela a tímto jí velmi děkujeme. Mikulášskou nadílku pro naši velkou školku zajistili „andělé“ – děti ze ZŠ K. Dvořáčka, kteří pomáhali našemu Mikuláši a čertovi rozdávat balíčky všem našim hodným dětem.
Přestože účast rodičů a babiček na koncertě byla větší, než jsme očekávali, a u některých se objevilo i zklamání, že na své dítě neviděli dostatečně zblízka, měl koncert velký úspěch a řada rodičů nám velmi děkovala.
Velké poděkování patří i sborovému pastorovi Farního sboru Slezské církve evangelické Orlová Mgr. Vladislavu Szkanderovi, který nám pronajal veškeré prostory a sám se našeho koncertu zúčastnil.
Poděkování patří také všem pedagogům a ostatním zaměstnancům školky, kteří na koncertu pomáhali.

Za článek: Mgr. Jana Valošková


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.12.2022

Zpět na výpis