Halloween 2022 na Mládí

Po opravdu dlouhé pauze se na naší škole opět konal Halloween! Žáci 1. i 2. stupně se převlékli do kostýmů a masek a v úterý 25. 10., den před podzimními prázdninami, vyrazili do školy. Upíři, čarodějnice, kostlivci, duchové…, to vše jste mohli potkat na Mládí.

Děti si užily celodenní učení  v maskách, ale pozor, nebylo to vždy jen o učení se. Učitelé si pro žáky připravili řadu netradičních forem výuky a zpestřili si tak běžné vyučování.

Navíc byla také vyhlášena soutěž o ceny pro nejlepší Halloweenský kolektiv na 1. stupni a „Nej masky“ (nejatraktivnější, nejvtipnější a nejstrašidelnější) pro žáky na 2. stupni. Právě pro ně jsme celý Halloweenský den završili v tělocvičně školy, kde proběhla promenáda masek, tanec a zábavná soutěž. Byli zvoleni vítězové a rozdány ceny: nejatraktivnější maska: Karolína B. ze 6.B, nejvtipnější maska: Tomáš B. ze 6.B, nejstrašidelnější maska: Martin R. z 8.A. A nej kolektivy z 1. stupně bylo opravdu velmi těžké určit, nakonec porota vybrala jako vítěze třídu 4.B, pak kolektivy prvňáků a druháků. Moc gratulujeme!

Všem zúčastněným učitelům, asistentkám pedagoga, žákům v převlecích a také jejich rodičům, kteří do toho šli s námi a nemalou měrou se podíleli na Halloweenu na Mládi, bych chtěla opravdu moc poděkovat, byli jste úžasní, kreativní, jedničky! Velký dík také patří vedení školy, protože bez jejich podpory a zápalu, by tato akce nevyšla na výbornou!

 

Za školní samosprávu Mgr. Veronika Čermáková

ZŠ Mládí Orlová

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 31.10.2022

Zpět na výpis