Talnet - pozvánka do nového ročníku

Pozvánka na nový ročník aktivit Talnetu. Talnet je organizace, která se snaží pomoci žákům v dalším seberozvoji a dalším vzdělávání.

Otevíráme pestrou nabídku T-Kurzů na rok 2022/2023

Je tady nový talnetí rok a s ním T-Kurzy! Budeš si moci vybrat z 27 kurzů – některé z nich probíhají v podstatě celoročně, některé v dvouměsíčních blocích, které začínají v září, prosinci a březnu (pokud tedy některý kurz není v přihlášce už nyní, můžeš se na něj těšit později). V přehledné tabulce uvidíš oborové zařazení kurzu, režim fungování, doporučený věk i kdo kurzy lektoruje. V neposlední řadě si můžeš rozkliknout anotaci, kde se o kurzu dozvíš více. Neváhej a přihlas se tady: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkhr3xR7WD1SAI7hWSOh3SJKn4KxBAE5nADQt4pqeDbtvIYA/viewform

V nabídce jsou projektové kurzy (zpravidla celoročně probíhající), které jsou interaktivní a dlouhodobější. V klasických kurzech jsou plněny předpřipravené úkoly opravované instruktorem a kurz trvá jen přibližně dva měsíce. První blok klasických kurzů bude probíhat 15. 9. – 15. 11. Další dva bloky s obměněnou nabídkou kurzů budou v termínech 1. 12. – 1. 2. a 1. 3. – 1. 5.

Rádi tě přivítáme, ať už jsi nováček nebo zkušený Talneťák. A v případě dotazů nás rozhodně neváhej kontaktovat!

K aktivitám Talnetu patří projektové kurzy, na kterých se můžete věnovat celé řadě oborů (např. fyzice, biologii, programování nebo třeba memům), které jsou zakončeny vlastními projekty. K dispozici jsou také klasické kurzy (např. chemie, entomologie, filosofie), ve kterých se hravou formou naučíte o daném oboru. Tyto kurzy probíhají online formou. Mimojiné pořádáme také soustředění, online přednášky a badatelské expedice.


S T-kurzy začínáme již 15.9. Přihlášku naleznete zde. Věkový limit není, ale doporučený věk naleznete u popisku jednotlivých kurzů.

 Více informací na https://talnet.info/ .Více info na https://talnet.info/ .


Datum zveřejnění/aktualizace: 5.9.2022

Zpět na výpis