ZŠ KE STUDÁNCE SE LOUČILA S DEVÁŤÁKY

Na pozadí tropického dne 29. června v odpoledních hodinách se konal slavnostní vyřazovací ceremoniál žáků devátých tříd v prostorách atria školy za hojné účasti rodičů, příbuzných, vedení školy a učitelů.

Skvělou rozlučkovou akci do detailu připravila paní Mgr. Václavíková s vedením školy, s třídními učiteli devátých ročníků, samotnými žáky a panem školníkem.

Po projevu pane ředitele Mgr. Kalety se přistoupilo k hodnocení devátých tříd, ke kterým promluvili jejich třídní učitelé. Za třídu 9.A paní Mgr. Kozubková, za 9.B paní Mgr. Tobolová a závěrečnou řeč pronesl Ing. Thomas za třídu 9.C. Žákům a žákyním byly panem ředitelem předány pamětní listy a všichni přítomní učitelé jim popřáli pěkné prožití posledních prázdnin před nástupem na střední školu a hodně úspěchů v dalším životě.

V neformální části akce následovalo popovídání si rodičů a žáků s učiteli, orientované na zážitky jak ze školy, tak mimoškolních akcí. Samozřejmě se nezapomnělo ani na fotografie před vystavenými tably deváťáků, které budou žákům evokovat vzpomínky na společně prožité chvíle se spolužáky i učiteli na ZŠ Ke Studánce.

Ing. Petr Thomas, třídní učitel 9.C, ZŠ Ke Studánce


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.7.2022

Zpět na výpis