MSK ORLOVÁ - LETNÍ SPORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2022

Přestože zima ještě neskončila, Městský sportovní klub Orlová už má pro své malé členy – a nejen pro ně, připravený plán na letní prázdniny.

V celkem sedmi turnusech budeme děti učit, nebo zdokonalovat ve všech sportovních disciplínách působících v MSK, a to ve fotbale, hokeji, baseballu, vyzkoušejí si letní biatlon, turistiku a také naši atletiku. Současně budeme navštěvovat krytý bazén pro zdokonalení kondice nebo nacvičení nejlepšího skluzu v tobogánu. Nebudeme jen běhat po hřištích, ale odpočineme si také u deskových her, nebo s knihou. Vyrazíme také na výšlap za přírodou do blízkých končin nebo navštívíme oblíbený DinoPark.

Po celou dobu bude zajištěný dostatečný pitný režim, každý den oběd a svačinka, nebude chybět pojištění.

Tábory jsou určené primárně pro holky a kluky ve věku 6 – 12 let, ale není problém se domluvit i na věkové výjimce.

Děti se také na závěr každého kempu mohou těšit na hezké vyhodnocení za své předvedené výkony a odnesou si jistě spousty krásných zážitků z našeho areálu.

Každý den od 8:00 hodin budeme čekat na děti ve sportovním areálu města Orlová (příp. podle domluvy v 7:30 hod.) a v 16:00 hod si je mohou rodiče (zákonní zástupci) vyzvednout domů.

Cena tábora, tedy jednoho pětidenního turnusu bude pro veřejnost 1.850 Kč a pro členy MSK 1.700 Kč. Kapacita jednoho tábora je maximálně 20 dětí.

V případě dotazů neváhejte kontaktovat vedoucího tábora Jiřího Pavláta – jiri.pavlat@msk-orlova.cz, 732 780 503

ZDROJ a více informací: Letní SPORTONÍ příměstské tábory 2022 – Městský sportovní klub Orlová, p.o. (msk-orlova.cz)


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.6.2022

Zpět na výpis