Karneval v MŠ Okružní 917

 

Dne 14. 2. 2022 se v MŠ Okružní konal karneval, který je pro děti nejen velkou společenskou událostí, ale také zábavou se spoustou zážitků. Ani letos se o tohle veselí nechtěla školka nechat připravit a uspořádala zábavní dopoledne v maskách.

„Haló pane Karnevale, račte dále, račte dále!

Elce pelce do pekelce, rolničky a kotrmelce.

Máme všechno na míru z krepového papíru.“

Celý týden se nesl v duchu karnevalu, kdy si děti vyráběly papírové masky, kreslily klauny, učily se básničku a zdobily třídy. Paní učitelky plánovaly soutěže a hry. Všichni se do programu s nadšením zapojili. Vše vyvrcholilo samotným karnevalem a děti i paní učitelky se sešly v převlecích princezen, čarodějnic, hrdinů i různých pohádkových bytostí i zvířátek.

Slavnost začala tradičně promenádou masek. Děti si zasoutěžily, losovala se tombola. Vrcholem programu byla shou s profesionální kouzelnicí Radanou, se kterou si děti vyzkoušely kouzlit a společně si zatancovaly na známé a oblíbené písničky.

Celé karnevalové dopoledne si všichni náramně užili a touto cestou bychom rádi poděkovali váženým rodičům, za čas, který si našli na přípravu kostýmů. Šťastné a spokojené děti byly určitě všem velkou odměnou.


Datum zveřejnění/aktualizace: 21.2.2022

Zpět na výpis