ZŠ Ke Studánce 1050 - Den řemesel

Naši nejstarší žáci navštívili Den řemesel v Bohumíně

 

Bohumínská Střední škola Husova 283, p. o., připravila na středu 22. září 2021 tradiční Den řemesel, kdy žáci a učitelé této školy představují studijní a učební obory, které škola nabízí, žákům vycházejícím ze základních škol. Naši žáci devátých tříd spolu se svými třídními učiteli se letos zúčastnili takřka v plném počtu, na náměstí je čekala řada stánků, každý z nich zaměřený na jeden studijní nebo učební obor.  

Žáci si mohli vyzkoušet některé aktivity sami, např. přebalování nemluvněte (panenky), řízení autíčka na dálkové ovládání nebo zapojování elektrických obvodů. Součástí Dne řemesel jsou i ochutnávky míchaných nápojů, cukroví a guláše, vše připravené žáky bohumínské SŠ. Velkému zájmu našich deváťáků se těšil také stánek kadeřnic, mnozí z nich odjížděli domů s novým účesem nebo alespoň s obarvenými vlasy.

Účast na Dni řemesel v Bohumíně je jednou z mnoha aktivit, které ZŠ Ke Studánce nabízí svým vycházejícím žákům, aby mohli získat větší povědomí o možnostech středního vzdělávání v blízkém okolí.

Děkujeme všem účastníkům za vytvoření příjemné atmosféry!

Mgr. Monika Kozubková


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.9.2021

Zpět na výpis